Logo Midden-Drenthe
Besluit Hogere waarde Hijkerweg 21 Beilen vastgesteld, Midden-Drenthe

Het vastgestelde bestemmingsplan “Hijkerweg 19-21 Beilen” ligt reeds vanaf 25 september 2014 ter inzage. In het kader van de bestemmingsplanprocedure hebben het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden gezamenlijk ter inzage gelegen.

Besluit hogere grenswaarde

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken bekend dat zij in het kader van de procedure definitief hebben besloten tot het ongewijzigd vaststellen van hogere waarden. Het besluit hogere waarde zal een hogere geluidswaarde als gevolg van wegverkeerslawaai voor een gedeelte van de nieuw te bouwen woning toestaan.

Inzage

Het vastgestelde besluit hogere waarde ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 5 januari 2014 gedurende zes weken ter inzage. Het vastgestelde besluit en de hierbij behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Beroep

Gedurende de periode van inzage kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tegen het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere waarde een zienswijze heeft ingediend;

  • een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.

Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Degene die tijdig beroep instelt, kan daarom tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; een verzoek om een voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze afdeling, op hetzelfde adres. Bij het verzoek om voorlopige voorziening dient een afschrift van het beroepschrift te worden gevoegd.

Informatie

Voor meer informatie over deze publicatie en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Hilda Teijema van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 96 76, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

Naar boven