Logo Groesbeek
Ontwerp wijzigingsplan ‘Wisselpad’, Groesbeek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Groesbeek maken bekend conform artikel 3.9a Wro dat zij middels toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 18 uit het bestemmingsplan ’t Vilje/Mariendaal/Kloosterstraat het ontwerp wijzigingsplan "Wisselpad" ter inzage leggen. Het ontwerp wijzigingsplan beoogt debestemmingen ‘openbaar groen’ en ‘spoorweg en natuur’ in een klein gebied tussen het Wisselpad en de Nijverheidsweg om te zetten naar de bestemming ‘verkeersdoeleinden’. Van deze wijzigingsbevoegdheid wordt gebruik gemaakt om het pad naast het langzaam verkeer en de brandweer ook toegankelijk te maken voor regulier verkeer. Hiermee wordt een belangrijke doelstelling uit de strategische visie en structuurvisie behaald.

Eenieder kan met ingang van 13 februari 2014 gedurende vier weken (tot en met woensdag 12 maart) het ontwerpbesluit inzien. De genoemde stukken liggen voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis in Groesbeek, Dorpsplein 1, Omgevingsloket. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en op maandag van 18.00 uur tot 19.00 uur. Tevens zijn de stukken te raadplegen via http://www.muggemeenten.nl/groesbeek-bestuur-organisatie/bekendmakingen-gemeente-groesbeek_43163/

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kunnen tegen het ontwerpbesluit schriftelijk zienswijzen worden kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Als u dit mondeling wenst te doen, kunt u contact opnemen met mevrouw C. Sleyfer, tel 024 – 39 96 217.

Naar boven