Logo Eijsden-Margraten
Ontwerpbestemmingsplan Eijsderweg-Eindstraat St. Geertruid, Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van vrijdag 2 januari 2015 tot en met 13 februari 2015.het ontwerp bestemmingsplan Eijsderweg-Eindstraat (planidenficatienummer NL.IMRO.1903.BPLBUI1030-ON01), voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Amerikaplein 1 te Margraten.

Het voorliggend ontwerp bestemmingsplan heeft tot doel om de uitbreiding van een bestaand agrarisch bedrijf aan het adres Eindstraat 30 te St Geertruid, bestaande uit een melkveetak en een fruitteelttak, met een nieuwe melkveestal en drie sleufsilo’s op het perceel plaatselijk bekend Eijsderweg, kadastraal bekend gemeente Margraten, sectie R, nr. 22, mogelijk te maken.

Het plangebied omvat een gedeelte van het perceel, kadastraal bekend gemeente St. Geertruid, sectie B, nr. 2394, plaatselijk bekend Eindstraat 30 en een deel van het perceel, kadastraal bekend gemeente Margraten, sectie R, nr. 22, plaatselijk bekend Eijsderweg. Het totale planvoornemen omvat naast de bouw van een nieuwe melkveestal en drie sleufsilo’s tevens de bouw van een jongveestal en sloop van de bestaande melkveestal.

Voor inzage in het wijzigingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-4588488. Het ontwerp bestemmingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijzen op dit ontwerp bestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondeling zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met de heer A. Beijers via het telefoonnummer 043-4588488.

Eijsden-Margraten, 31 december 2014

Naar boven