Ontwerpwijzigingsplan Verlengde Raadhuislaan 7 te Grootebroek
Logo Stede Broec
Burgemeester en wethouders van Stede Broec hebben het volgende besluit genomen:
Zij hebben het voornemen medewerking te verlenen aan het wijzigen van het agrarische bouwvlak op het perceel Verlengde Raadhuislaan 7 te Grootebroek.
Wet ruimtelijke ordening
Deze medewerking wordt verleend met toepassing van artikel 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.8.1 van het bestemmingsplan “Landelijk Gebied 2010”.
Ter inzage
Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken liggen van 29 december 2014, zes weken ter inzage. U kunt deze inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij de afdeling VROM/Bouwen.
U kunt de stukken ook bekijken op www.stedebroec.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl hiervoor heeft u het plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.UWPVraadhuislaan7-ON01 nodig.
Zienswijzen
Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan burgemeester en wethouders, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Een verzoek om mondeling zienswijzen in te dienen bij het college wordt graag uiterlijk één week vóór afloop van de termijn tegemoet gezien.
Naar boven