Verzerkeringswezen: Overgang van rechten en verplichtingen uit overeenkomsten van levensverzekering ingevolge Afdeling 3.5.1.a van de Wet op het financieel toezicht

  • 1. Onder verwijzing naar de publicatie in de Staatscourant van 25 september 2014, nr. 27126, maakt ABN AMRO Levensverzekering NV, statutair gevestigd te Zwolle met adres 8041 BL, Grote Voort 247, aan belanghebbenden bekend dat, met instemming van De Nederlandsche Bank, statutair gevestigd te Amsterdam, verleend bij besluit van 19 december 2014, de rechten en verplichtingen uit de hierna onder 2 bedoelde overeenkomsten van levensverzekering met ingang 1 januari 2014 heeft overgedragen aan Delta Lloyd Levensverzekering NV, in het kader van diens bedrijfsuitoefening vanuit een vestiging in Nederland.

  • 2. De hiervoor onder 1. bedoelde overgang heeft betrekking op de volgende overeenkomsten van levensverzekering: ABN AMRO Flexibel PensioenPlan Bedrijf, voor werknemers die niet meer in actieve dienst werkzaam zijn bij verzekeringnemer inclusief arbeidsongeschikten (inactieven) en ABN AMRO Flexibel PensioenPlan Bedrijf die niet meer premiedragend zijn en die behoren of behoord hebben tot de portefeuille van ABN AMRO Levensverzekering NV.

  • 3. De overgang is voor alle betrokkenen van kracht geworden met ingang van 1 januari 2014.

Naar boven