Logo Het Bildt
Ontwerpbestemmingsplan Oudebildtzijl – Ds. Schuilingstraat 17, Het Bildt

Burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ”Oudebildtzijl – Ds. Schuilingstraat 17”, NL.IMRO.0063.BPSchuilingstr17-ON01 met ingang van maandag 29 december 2014 gedurende zes weken bij de afdeling Wonen & Werken op het gemeentehuis aan de Van Harenstraat 47 te St.-Annaparochie ter inzage ligt.

Inzage is mogelijk op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur en op woensdagen van 13:30 tot 16:30 uur. Een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan ligt eveneens ter inzage in de bibliotheek aan de Beuckelaerstraat 2 te St.-Annaparochie en kan worden ingezien tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Op www.hetbildt.nl kunt u meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan vinden.

Tevens kunt u het plan raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.BP0063.BPSchuilingstr17-ON01

U kunt de bronbestanden van het plan downloaden door het aanklikken van de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=hetbildt&striVersion=STRI2012

En vervolgens te kiezen voor het plan NL.IMRO.0063.BPSchuilingstr17-ON01

Het bestemmingsplan Oudebildtzijl – Ds. Schuilingstraat 17 heeft betrekking op het omzetten van het voormalige schoolgebouw van de openbare basisschool ‘De Oprel’ aan de Ds. Schuilingstraat 17 te Oudebildtzijl naar een gemengde bestemming. Het is de bedoeling dat het bestaande pand alternatieve functiemogelijkheden krijgt, zoals een woonfunctie (al dan niet in combinatie met zorg), een andere maatschappelijke functie, een logiesverstrekkende functie (bed & brochje), kleinschalige detailhandel, een culturele functie of een lichte bedrijfs- of dienstverlenende functie.

Vanaf 29 december 2014 tot en met 8 februari 2015 kan een ieder zijn of haar zienswijze over dit bestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. De adressering is: De Raad van de gemeente het Bildt, Postbus 34, 9076 ZN te St.-Annaparochie. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Wonen & Werken (0518-409287).

St.-Annaparochie, 24 december 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd, G. Krol, burgemeester

R.C. Goeman, secretaris

Naar boven