Voornemen verlening omgevingsvergunning met afwijking bestemmingsplan t.b.v. het bouwen van een ligboxenstal op het perceel Westeinde 8 in Wezup.
Logo Coevorden
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan om de bouw van een ligboxenstal op dit perceel mogelijk te maken (zaaknummer 77497-2014). Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing.
De ontwerp-omgevingsvergunning en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 24 december 2014 tot en met dinsdag 3 februari 2015 ter inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.
Een ieder die meent door het verlenen van de omgevingsvergunning in zijn/haar belang te worden getroffen kan gedurende de inzagetermijn een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.
 
Coevorden, 23 december 2014 .
Het college van B&W voornoemd,
B.J. Bouwmeester , burgemeester
M.N.J. Boers , secretaris.
Naar boven