Omgevingsvergunning Dierdorado, Gouderakse Tiendweg 30 te Gouda
Logo Gouda
Burgemeester en Wethouders van Gouda hebben met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning verleend voor het realiseren van een honden- kattenpension op het adres Gouderakse Tiendweg 30 te Gouda.
De omgevingsvergunning ligt van 29 december 2014 tot en met 9 februari 2015 op de volgende wijzen ter inzage:
– op papier tijdens openingsuren in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda;
– digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.
De vergunning is tevens bekendgemaakt op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0513.1207OVdierdorado-DF01.
Tegen het besluit kan vanaf 29 december 2014 binnen 6 weken door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. De mogelijkheid om beroep in te stellen staat open voor degene die een zienswijze over het ontwerp van de vergunning kenbaar heeft gemaakt en voor degenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij het college naar voren hebben gebracht.
Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Het besluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
Naar boven