Logo Leudal
Voornemen omgevingsvergunning met afwijking van het bestemmingsplan Grathemerweg 3 in Kelpen-Oler, Leudal

(rectificatie: Abusievelijk is deze bekendmaking niet gepubliceerd in de Staatscourant dd 22 oktober 2014 maar alleen in het gemeenteblad).

De gemeente Leudal heeft een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het uitbreiden van een pluimveestal op het adres Grathemerweg 3 in Kelpen-Oler.

Bestemmingsplan

Deze activiteit is niet geheel in overeenstemming met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Buitengebied Leudal omdat de bouwvlakgrens wordt overschreden.

De activiteit is echter niet in strijd met een goede ruimtelijke ordening. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om af te wijken van het geldende bestemmingsplan en de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen (bestemmingsplanafwijkingsbesluit ex artikel 2.12 lid 1a onder 3 Wabo).

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 31 december 2014 tot en met 10 februari 2015 voor een ieder, gedurende openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak via het Klantcontactcentrum (0475) 859000.

Naar boven