Logo Tytsjerksteradiel
Coördinatieregeling ontwerpbesluiten locatie voormalige basisschool aan de Fûgelweide te Hurdegaryp, Tytsjerksteradiel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 29 december 2014 ontwerpen ter inzage liggen van:

  • Het wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan “Hurdegaryp 2010, Fûgelweide (wijzigen bestemming)”.

  • De omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen

De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Dit plan voorziet in wijzigen van de bestemming ‘Maatschappelijk – onderwijs’ in de bestemming ‘wonen – B1 (twee onder één kap)’ en het veranderen van de vorm van het bestemmingsvlak ten behoeve van de bouw van 14 woningen op de locatie voormalige basisschool aan de Fûgelweide te Hurdegaryp.

Ontwerp wijzigingsplan

Het college heeft het voornemen om voor het project een wijzigingsplan vast te stellen. Het ontwerp wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan “Hurdegaryp 2010, Fûgelweide (wijzigen bestemming)” ligt ter inzage.

Ontwerp omgevingsvergunning

Gelijktijdig met het ontwerp wijzigingsplan liggen ook de aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken ter inzage voor het bouwen van 14 woningen. Dit is mogelijk op grond van de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijk ordening.

Terinzagelegging

Het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 29 december 2014 tot en met 9 februari 2015 ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen. Het ontwerp wijzigingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO-code IMRO.NL.0737.13BPIIWP02)

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen indienen. Dat kan schriftelijk (gericht aan het college van B en W, Postbus 3, 9250 AA Burgum), via e-mail gemeente@t-diel.nl. of mondeling (balie Bouwen en Wenjen).

Naar boven