Logo Heerenveen
Omgevingsvergunning Trambaan 3A Heerenveen, Heerenveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerenveen maken bekend, dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de volgende activiteiten:

  • Bouwen (artikel 2.1 lid 1a Wabo)

  • Gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1c Wabo).

De omgevingsvergunning voorziet in het plaatsen van een (geluidswerende) muur op de locatie Trambaan 3A Heerenveen en het (geïntensiveerde) gebruik van het perceel ten behoeve van busstalling en parkeren van auto’s. Het besluit is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 Wabo.

Ter inzage

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 24 december 2014 gedurende een termijn van 6 weken, tijdens openingsuren, ter inzage bij de afdeling Publiek, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Tevens zijn de stukken raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.heerenveen.nl en worden deze gepubliceerd op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0074.OVTramb3AHV-VG01)

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden bij de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD GRONINGEN beroep instellen. De beroepsprocedure staat in principe alleen open voor belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of aan kunnen tonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest.

Voorlopige voorziening

Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, Afdeling bestuursrecht van de rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD GRONINGEN.

Naar boven