Logo De Ronde Venen
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning verbouwen nutsgebouw tot kantoorgebouw en afwijken van bestemmingsplan (wijziging gebruik) Lange Coupure 2 te Abcoude, De Ronde Venen

Het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen is voornemens om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan “Buitengebied (Abcoude)" voor het verbouwen van een nutsgebouw tot kantoorgebouw en het afwijken van het bestemmingsplan (wijziging gebruik) op de locatie Lange Coupure 2 te Abcoude. De afwijking heeft betrekking op het wijzigen van het gebruik en het verbouwen van het gebouw tot kantoorgebouw.

De omgevingsvergunning ligt met ingang vanaf 29 december 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht. Binnen de termijn van ter inzage legging kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. De afdeling Omgevingszaken werkt op afspraak. Via telefoonnummer 0297-291616 of e-mail omgevingszaken@derondevenen.nl kunt u een afspraak maken.

Naar boven