Logo Castricum
Besluit omgevingsvergunning Geversweg 3a, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat de omgevingsvergunning voor de realisatie van een paardenbedrijf op het perceel Geversweg 3a te Castricum is verleend bij besluit van 15 december 2014. Het bedrijf is gericht op trainen van paarden. Het plan voorziet o.a. in de bouw van een bedrijfspand met daarboven een bedrijfswoning, een paardenrijbak en paddocks. De bestaande opstallen worden gesloopt.

Het besluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ligt vanaf 23 december 2014 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.OVC14Geversweg3a-VS01.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (postbus 251, 1800 BG Alkmaar); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Burgemeester en wethouders van Castricum

24 december 2014

Naar boven