Vergunning op grond van de Waterwet aan De Ingensche Waarden BV te Buren, Rijkswaterstaat

BEKENDMAKING BESLUIT

De Waterwet (Wtw)

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt, ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Bij besluit van 17 december 2014, RWS-2014/56722, is aan De Ingensche Waarden BV te Buren een vergunning verleend op grond van de Waterwet (Wtw 20478).

Het betreft een wijziging van de vergunning als bedoeld in artikel 6.5 onder c van de Waterwet voor het opheffen van de tijdelijkheid uit de geldende Waterwetvergunning naar aanleiding van de nieuwe Grondwaterrichtlijn 2006/11/EG.

Terinzagelegging

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 25 december 2014 t/m 4 februari 2015 ter inzage bij:

  • 1. Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening (NOVV), Eusebiusbuitensingel 66 te Arnhem, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur en

  • 2. het gemeentehuis van de gemeente Buren, De Wetering 1 te Maurik, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Beroep

Tegen bovengenoemd besluit kan tot en met 4 februari 2015 beroep worden ingesteld bij de rechtbank, sector Bestuursrecht door:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp;

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp.

Inwerkingtreding besluit

Het besluit treedt in werking op 5 februari 2015 tenzij vóór deze datum beroep is ingesteld en een verzoek wordt gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht (binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats heeft. Van de indiener van het beroepschrift/verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening wordt een bedrag aan griffierecht geheven. Omtrent de hoogte hiervan, de wijze waarop en de termijn waarbinnen u dit dient te betalen, dient u contact op te nemen met de secretarie van de voornoemde rechtbank. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde de site voor de precieze voorwaarden.

Inlichtingen

Belanghebbenden kunnen zich voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken tijdens kantooruren wenden tot de afdeling NOVV van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, telefonisch bereikbaar via nummer 026 – 368 87 02.

Arnhem, 17 december 2014

Naar boven