Ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Lorentzplein 37A, 1171 BB Badhoevedorp, Ron's Haringshop, het bouwen van een kiosk voor de verkoop van vis (aspecten bouwen en planologisch strijdig gebruik), 19-12-2014, 2013-0022802.
Logo Haarlemmermeer
Inzage
Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen een dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage bij: de gemeente Haarlemmermeer, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp op maandag tot en met vrijdag van 9.00-13.00 uur. Op afspraak zijn de stukken ook in te zien van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdagavond tot 20.00 uur, tel. 0900-1852.
Zienswijzen
Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen worden ingebracht (Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Regiebureau, Postbus 209, 1500 EE Zaandam of per e-mail: wabo@odnzkg.nl). U kunt er ook voor kiezen uw zienswijze mondeling te geven. U kunt hiervoor een afspraak maken door een e-mail te sturen naar wabo@odnzkg.nl ter attentie van mevrouw K. Rijndorp. Wij zullen binnen 6 maanden na binnenkomst van de vergunningaanvraag een definitief besluit nemen. Hierbij zullen wij rekening houden met de eventueel ingekomen zienswijzen. Worden geen zienswijzen ontvangen, dan zullen wij binnen 4 weken na de terinzagelegging een definitief besluit nemen. Tegen ons definitieve besluit kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld. Voorwaarde is dan wel dat de belanghebbende tijdens de terinzagelegging zijn/haar zienswijze naar voren heeft gebracht. Heeft hij/zij dit niet gedaan, dan moet worden aangetoond dat dit hem/haar in redelijkheid niet te verwijten valt.
 
 
Naar boven