Logo Eijsden-Margraten
Vaststelling bestemmingsplan kern Noorbeek, herziening Dorpstraat 2, Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Eijsden-Margraten op 16 december 2014 het bestemmingsplan kern Noorbeek, herziening Dorpstraat 2 (planidentificatienummer NL.IMRO.1903.BPLKOM07004-VG01) heeft vastgesteld.

Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp. Er is geen exploitatieplan vastgesteld. Tegen het plan zijn geen zienswijzen ingediend.

Inhoud

Het bestemmingsplan is opgesteld om een eenduidige en uniforme juridische regeling te bieden voor het toegestane gebruik en de toegestane bebouwing van de bestaande woning Dorpstraat 2, 6255AN Noorbeek.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 8 januari 2015 tot en met woensdag 18 februari ter inzage in het gemeentehuis, Amerikaplein 1 te Margraten.

Voor inzage in het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het vastgestelde bestemmingsplan is teven te raadplegen op de website www.eijsden-margraten.nl en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/planidn=NL.IMRO.1903.BPLKOM07004-VG01

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. U kunt uw beroepschrift, voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, ondertekening en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep, indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van een beroep wordt griffierecht geheven.

Inwerkingtreding

De dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, treedt het bestemmingsplan in werking tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Eijsden-Margraten, 24 december 2014

Naar boven