Logo Hilvarenbeek
Vooraankondiging voorontwerpbestemmingsplan Koestraat, Hilvarenbeek

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor:

Koestraat te Hilvarenbeek

De voorbereidingen van het desbetreffende voorontwerpbestemmingsplan zijn al zover gereed dat het voorontwerpbestemmingsplan “Koestraat” met ingang van dinsdag 30 december 2014 ter visie ligt.

U kunt het plan inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Vrijthof 10 te Hilvarenbeek. Het plan is digitaal te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. via de volgende directe link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.BPKoestraat-VO01

Het plan ligt voor een termijn van vier weken ter inzage, dus tot 27 januari 2015.

Omschrijving plan

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een 11-tal grondgebonden woningen en 41 parkeerplaatsen mogelijk op de voormalige locatie van het cultureel centrum Elckerlijc aan de Koestraat te Hilvarenbeek.

Tijdens de ter inzage termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden zijn of haar reactie geven. Hierbij bestaat de keuze om dit schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar het college van Hilvarenbeek, postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via het telefoonnummer (013) 505 83 00.

Hilvarenbeek, 29 december 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd, R.F.I. Palmen, burgemeester,

F.M. Jansen, waarnemend secretaris.

Naar boven