Besluit tot aanpassing en verlenging van de concessie openbaar vervoer per bus en auto in de provincie Groningen en Drenthe (GD-concessie)

Het Dagelijks Bestuur van het OV-bureau Groningen Drenthe heeft op 16 december 2014 besloten om de concessie openbaar vervoer per bus en auto in het concessiegebied provincie Groningen en Drenthe (stads- en streekvervoer) (hierna te noemen: GD-concessie) aan te passen en te verlengen met twee jaar tot en met december 2019. Het OV-bureau Groningen Drenthe heeft de GD-concessie op 28 mei 2009 gegund aan Qbuzz B.V., Het besluit tot aanpassingen en verlenging van de GD-concessie is bekend gemaakt door uitreiking van dit besluit aan concessiehouder Qbuzz B.V. Van dit besluit wordt mededeling gedaan in de Staatscourant en de TED (Supplement op het Publicatieblad van de Europese Unie). Meer informatie over de aanpassing en verlenging van de concessie openbaar vervoer per bus en auto in het concessiegebied provincie Groningen en Drenthe is te vinden op de website van het OV-bureau Groningen Drenthe (www.ovbureau.nl).

Tegen het besluit tot aanpassing en verlenging van de GD-concessie kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit bezwaar maken, door een bezwaarschrift in te dienen bij het Dagelijks Bestuur van het OV-bureau Groningen Drenthe, postbus 189, 9400 AD Assen. In spoedeisende gevallen kan een belanghebbende een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van het College van Beroep voor het bedrijfsleven.

Naar boven