Logo Heumen
Ontwerpomgevingsvergunning Nertsstraat 9, Heumen

Kennisgeving ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heumen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn vergunning te verlenen.

Voor

• het legaliseren van bijgebouwen en een mantelzorgwoning

   

Activiteit

• Bouwen (artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo)

 

• Ruimtelijke Ordening (artikel 2.1 lid 1 sub c Wabo)

   

Locatie

• Nertsstraat 9 te Malden

Procedure

Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure gevolgd. Dat houdt in dat voordat een besluit genomen wordt zienswijzen kunnen worden ingediend. Nadat het besluit is genomen kan geen bezwaar gemaakt worden, maar wel kan beroep tegen dat besluit aangetekend worden bij de rechtbank.

Inzageprocedure

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen met ingang van maandag 29 december 2014 tot en met maandag 9 februari 2015 de openingsuren ter inzage bij de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn een ieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar M. Leusen, te bereiken op telefoonnummer 024-3588461 of e-mailadres mleusen@heumen.nl.

Een zienswijze kan aanleiding zijn om zaken in het ontwerp van de omgevingsvergunning te wijzigen.

Degene die niet tijdig een zienswijze indient, kan in een later stadium geen beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

(Dit is een publicatie als bedoeld in artikel 3:12 Awb)

Malden, 23 december 2014/ML

Naar boven