Logo Heumen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Sluisweg – Kop’, Heumen

Identificatienummer: NL.IMRO.0252.HEbpSluispoortKop-VA01

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad op 18 december 2014 het bestemmingsplan “Sluispoort – Kop” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een perceel dat is gelegen bij de kruising

Rijksweg/Jan J. Ludenlaan/Sluisweg. Er wordt primair mee beoogd de realisering van een carwash mogelijk te maken. Om in te kunnen spelen op gewijzigde (markt)omstandigheden en met het oog op de toekomstbestendigheid van het bestemmingsplan is er echter voor gekozen een meer ruime bestemmingsomschrijving op te nemen. De bestemmingsplanomschrijving maakt de volgende functies mogelijk:

  • 1. Alle vormen van bedrijvigheid in de milieucategorieën 1 en 2;

  • 2. Horeca in de categorieën 1 t/m 3.

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken zijn met ingang van 23 december 2014 digitaal beschikbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De analoge versies liggen tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Bouwen, milieu en leefomgeving van het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 24 december 2014 tot en met 3 februari 2015 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerp van het bestemmingsplan in te dienen. Als een belanghebbende beroep instelt, kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 4 februari 2015, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Malden, 23 december 2014.

Naar boven