Logo Reimerswaal
Verleende omgevingsvergunning ‘Plaatsen van een (tijdelijke) mobiele betoncentrale Rilland’, Reimerswaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Een aanvraag om omgevingsvergunning van Heijmans Civiel B.V. met deelactiviteit bouwen en het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, voor het plaatsen van een (tijdelijke) mobiele betoncentrale, aan de Oostelijke Schelderijnweg 1 (zuidkant) te Rilland.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een tijdelijke omgevingsvergunning aan Heijmans Civiel B.V. voor de duur van 1,5 jaar hebben verleend.

De beschikking is genomen volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure zoals omschreven in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De beschikking en de bijbehorende voorschriften liggen met de aanvraag vanaf 29 december 2014 ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien op de website (www.reimerswaal.nl, onder actueel, bekendmakingen, omgevingsvergunning verleend) en op het gemeentehuis van Reimerswaal, Oude Plein 1 in Kruiningen. Het gemeentehuis is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 uur tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u maken via de afdeling Dienstverlening. Zij zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0113.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders van Reimerswaal op het ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan, kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit beroep instellen. Voorts kan een belanghebbende gedurende genoemde termijn beroep instellen tegen de bij verlening van de omgevingsvergunning aangebrachte wijzigingen.

Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij Rechtbank Zeeland West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA, Breda. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Breda, sector bestuursrecht. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de (gemeentelijke) website. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer J. Aarnoudse van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, op telefoonnummer 14 0113.

Kruiningen, 19 november 2014

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal F. Schouten Hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving

Naar boven