Verleende vergunning vrijstellingsprocedure ex artikel 19 lid 2 WRO Grote Sloot 158 te Sint Maartensbrug, gemeente Schagen
Logo Schagen
Burgemeester en wethouders hebben met toepassing van artikel 19, tweede lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bouwvergunning met vrijstelling verleend van het bestemmingsplan Buitengebied Zijpe voor de legalisering van een windturbine op het perceel Grote Sloot 158 te Sint Maartensbrug. Het perceel heeft in het bestemmingsplan de bestemming ‘Agrarisch’ en is op onderdelen hiermee in strijd.
Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang vanaf 19 december 2014 gedurende een termijn van zes weken ter inzage voor eenieder bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen. Ook zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Schagen.
Beroep instellen
Bent u het niet eens met deze beslissing? Bent u een belanghebbende en heeft u zienswijzen ingediend? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van terinzage legging van dit besluit in beroep. U kunt in beroep gaan door een brief (beroepschrift) te sturen naar de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. In uw brief vermeldt u in ieder geval de datum van uw brief, uw naam, adres, een omschrijving van de beslissing waartegen u in beroep gaat en de redenen waarom u in beroep gaat. Vergeet niet uw handtekening te zetten.
Uw beroepschrift houdt niet de werking van het besluit tegen. Wilt u om spoedeisende redenen niet dat het besluit in werking gaat, dan kunt u tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Rechtbank Noord-Holland.
Schagen, 18 december 2014
Naar boven