Gemeente Sint-Michielsgestel: Verkeersbesluit nr. 2014-042 Het opheffen van de gehandicaptenparkeerplaats aan het Tennispad nabij sporthal De Misse te Den Dungen.
Logo Sint-Michielsgestel
Ons kenmerk: 567117/567835
Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel
Gelet op:
artikel 18 van de Wegenverkeerswet waarbij de bevoegdheid tot het nemen van verkeersmaatregelen aan het college van burgemeester en wethouders is toebedeeld;
de overige bepalingen van de Wegenverkeerswet 1994 (WvW 1994 );
de bepalingen van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV1990);
de bepalingen van het Besluit Algemene Bepalingen voor het Wegverkeer (BABW), inclusief de Uitvoeringsvoorschriften BABW inzake verkeerstekens;
de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).
Overwegende dat:
het Tennispad gelegen is in de gemeente Sint-Michielsgestel en ook in beheer is bij de gemeente;
er in de directe omgeving van de woning nabij sporthal De Misse geen persoon meer bekend is die met zijn voertuig van deze gehandicaptenparkeerplaats gebruik moet maken;
hierdoor de grondslag voor het handhaven van de gehandicaptenparkeerplaats ter hoogte van het Tennispad nabij sporthal De Misse is komen te vervallen;
het belangrijkste uitgangspunt bij dit verkeersbesluit is een doelmatig gebruik van de weg;
over deze maatregel overleg heeft plaatsgevonden met een gemandateerde van de korpschef van de politie-regio Brabant Oost. Van die zijde is met de maatregel is ingestemd en door hem de maatregel als voldoende handhaafbaar wordt geacht.
BESLUITEN
  • 1.
    om de gehandicaptenparkeerplaats ter hoogte van het Tennispad nabij sporthal De Misse op te heffen en deze parkeerplaats weer open te stellen voor het verkeer.
Op bijgevoegde tekening met tekeningnummer 2014_211_00 is de plaats van de gehandicapten-parkeerplaats aangegeven.
 
Sint-Michielsgestel, 16 december 2014

namens het college van burgemeester en wethouders,

hoofd afdeling Uitvoering,

de heer G. de Gooyert ,

BEZWAARMOGELIJKHEID
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen. Om als belanghebbende te worden aangemerkt moet het gaan om een eigen, persoonlijk, concreet en direct geraakt belang. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit en gronden van bezwaar. Het bezwaarschrift kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Michielsgestel, Postbus 10000, 5270 GA Sint-Michielsgestel.
Als termijn geldt 6 weken vanaf de datum dat het besluit van aanvrager is toegestuurd c.q. bekend is gemaakt. Informatie over de precieze bezwarentermijn kan worden opgevraagd.
Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Dit houdt in dat het besluit direct geldt na de bekendmaking (verzending).
Naast het indienen van een bezwaarschrift kan echter een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
 
 
Naar boven