Logo Smallingerland
Besluit tot wijziging omgevingsvergunning Torenstraat 14 te Drachten, Smallingerland

Op 7 maart 2013 heeft het college van burgemeester en wethouders een omgevingsvergunning verleend voor de bouw en verbouw op het perceel Torenstraat 14 te Drachten. Dit besluit is op 26 november 2014 gewijzigd.

Inhoud wijziging

De Raad van State heeft op 27 augustus 2014 een tussenuitspraak (ECLI:NL:RVS:2014:3207) in hoger beroep gedaan. Daarbij is het college opgedragen de in het besluit geconstateerde gebreken te herstellen door:

  • de gemeenteraad alsnog te laten verklaren dat geen bedenkingen bestaan tegen de bouw en verbouw;

  • de realisering van 10 parkeerplaatsen te waarborgen.

Met het besluit tot wijziging van de omgevingsvergunning heeft het college invulling gegeven aan de tussenuitspraak.

Het wijzigingsbesluit wordt aan de Raad van State meegedeeld. De Raad van State moet nog een einduitspraak in hoger beroep doen.

Bekijken

Het besluit tot wijziging van omgevingsvergunning, de Verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad en de inrichtingstekening voor de parkeerplaatsen zijn te bekijken:

Reageren

Het wijzigingsbesluit is bekendgemaakt aan aanvrager op: 15 december 2014.

Degenen die al partij zijn in het hoger beroep tegen de omgevingsvergunning van 7 maart 2013 hoeven niet opnieuw bezwaar te maken.

Eventuele andere belanghebbenden kunnen tijdens de reactietermijn vandinsdag 16 december 2014 tot en met maandag 26 januari 2015 schriftelijk bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 9200 HA Drachten. Het bezwaar kan alleen betrekking hebben op de in het besluit doorgevoerde wijzigingen.

Ter inzage liggende stukken: Collegebesluit tot wijziging van omgevingsvergunning, Verklaring van geen bedenkingen van gemeenteraad en inrichtingstekening parkeerplaatsen.

Inzage- en reactietermijn: dinsdag 16 december 2014 tot en met maandag 26 januari 2015

Reactiemogelijkheid: schriftelijk bezwaar

BO/JB

Naar boven