Kennisgeving besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure Kenninckweg 7, te Termunten
Logo Delfzijl
Het college van B en W heeft in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning verleend voor het (her)bouwen van een woning met aangebouwde garage aan de Kenninckweg 7, 9947 PA te Termunten. De vergunning bestaat uit het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo) en het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo).
Ter inzage
De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 18 december 2014 tot 29 januari 2015 ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl of via telefoonnummer 140596.
Bezwaar
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking aangetekend beroep aantekenen bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, postbus 150, 9700 AD Groningen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.
Daarnaast kunt u in spoedeisende gevallen de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek stuurt u samen met een kopie van uw beroepschrift aan de voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, postbus 150, 9700 AD Groningen.
U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Naar boven