Logo Roerdalen
Ontwerpwijzigingsplan Reigersbroek Montfort ter inzage, Roerdalen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Reigersbroek Montfort’, van 16 december 2014 tot 27 januar 2015 voor iedereen tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en op dinsdag van 15.30 tot 19.00 uur ter inzage ligt in het gemeentehuis (Servicepunt) Schaapsweg 20 in St. Odiliënberg.

U kunt de planstukken ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

(ID: NL.IMRO.1669.WPMFT2014REIGERSB-OW01)

Het plan

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming van een aantal percelen ‘Agrarisch – met waarden natuur- en landschapswaarden’ in de bestemming ‘Natuur’.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan indienen. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Voor het doen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Laurie van Melick. Een afspraak moet uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpwijzigingsplan kunt u contact opnemen met Laurie van Melick van de afdeling Leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

Sint Odiliënberg, 9 december 2014

Burgemeester en wethouders van Roerdalen de secretaris J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester M.D. de Boer-Beerta

Naar boven