Logo Woudrichem
Vaststelling wijzigingsplan ‘Buitengebied Woudrichem – wijzigingsplan Bloemweg 4’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college op 9 december 2014 het wijzigingssplan “Buitengebied Woudrichem – wijzigingsplan Bloemweg 4” met IMRO-code NL.IMRO.0874.BUITWP201201-VSG1 heeft vastgesteld.

Dit wijzigingsplan maakt het mogelijk om aan de Bloemweg 4 te Almkerk, kadastraal bekend, gemeente Woudrichem, sectie D, nummer 29, een kantoor zonder baliefunctie te vestigen ten behoeve van een bedrijf dat service verzorgt voor grootkeukenapparatuur. Tevens maakt dit wijzigingsplan het mogelijk dat het achterhuis van de oorspronkelijke boerderij kan worden bewoond als bedrijfswoning bij dit te vestigen bedrijf.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt, met ingang van 19 december 2014, gedurende zes weken, voor belanghebbenden ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem (http://www.woudrichem.nl) en RO-online (http//:www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO. NL.IMRO.0874.BUITWP201201-VSG1).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep tegen het wijzigingsplan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA `s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden voor zover het een wijziging betreft die bij vaststelling in het wijzigingsplan is aangebracht;

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben kenbaar gemaakt bij het college;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen kenbaar te maken bij het college.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiertoe dient naast beroep tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening te worden gedaan aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven