Logo Bloemendaal
Ontwerpbesluit weigeren omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor bouwen woning/slopen tuinhuis op Boekenroodeweg 3A, Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag – inhoudende een uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo – een omgevingsvergunning voorbereid met de uitgebreide procedure te weigeren:

Boekenroodeweg 3A, bouwen woning/slopen tuinhuis (bouwen/slopen)

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 19 december 2014 tot en met donderdag 29 januari 2015 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen, Brouwerskolkweg 2, Overveen.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerpomgevingsvergunning. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE Overveen of via gemeente@bloemendaal.nl. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, bereikbaar op telefoonnummer 023-5225711.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt tevens plaats in het huis-aan-huisblad Weekblad Zuid-Kennemerland, in de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

Naar boven