Logo Vlagtwedde
Omgevingsvergunning Zevenmeersveenweg 3, Sellingen, Vlagtwedde

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat zij een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben verleend:

Voor: het veranderen van een bestaand akkerbouw- en rundveebedrijf. De vergunning heeft betrekking op de volgende in de Wabo genoemde activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a, Wabo);

  • het oprichten en in werking hebben van een inrichting (artikel 2,1, lid 1, sub e, Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c, Wabo), met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3˚, Wabo.

Locatie: Zevenmeersveenweg 3, 9551 VT Sellingen.

De veranderingen hebben betrekking op de bouw van een nieuwe rundveestal en werktuigenberging.

De omgevingsvergunning met alle daarbij horende stukken liggen met ingang van 18 december gedurende 6 weken, tijdens de normale kantooruren, ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1, 9551 AB Sellingen. Tevens kunt u de omgevingsvergunning en daarbij horende stukken in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0048.OV1402-vs01 en/of www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-en-leven/Ruimtelijke-plannen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht die tevens zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van deze omgevingsvergunning en belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Noord Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit besluit treedt in werking nadat de termijn voor het instellen van beroep is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Wanneer een voorlopige voorziening is aangevraagd treedt dit besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven