Beschikking Slurink B.V. , Merwedestraat 48 te Dordrecht
Logo Zuid-Holland
00111789
Kennisgeving
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
Uitgebreide procedure
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben op 21 november 2012 een aanvraag ontvangen van Slurink B.V. (hierna: Slurink) voor een omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor een oprichtingsvergunning ingevolge artikel 2.1, eerste lid aanhef en onder e, sub 1 en 3, alsmede een verzoek tot gebruik van de gronden in strijd met het bestemmingsplan Staart, zoals bedoeld in artikel 2.1, lid 1, aanhef en onder c., van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).
De inrichting is gelegen aan de Merwedestraat 48 te Dordrecht. De locatie van de inrichting is bij gemeente Dordrecht kadastraal bekend onder sectie I, perceelnummers 2604 en 2605 alsmede 1741 (gedeeltelijk, pacht Domeinen-Rijkswaterstaat).
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben besloten de gevraagde vergunning te verlenen.
De aanvraag, beschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 18 december 2014 tot en met 29 januari 2015 ter inzage:
- bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op werkdagen van 08:00 tot 16:00 uur, Noordendijk 250 te Dordrecht, tel.nr. (078) 770 85 85.
Beroep
Tegen de beschikking kan door belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, binnen 6 weken vanaf de dag na de dag waarop deze ter inzage is gelegd.
De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na het einde van de beroepstermijn. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. De beschikking kan wel ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht door de voorzieningenrechter worden geschorst, maar alleen indien daartoe een verzoek is gedaan en als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek dient te worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van het verzoek wordt een bedrag aan griffierecht geheven.
Men kan digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/burgers/Digitaal%20procederen/33. Daarvoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.
Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.
 
Gedeputeerde Staten, 17 december 2014

Naar boven