Logo Veldhoven
Verleende omgevingsvergunning herinrichting hoofdwegen Zonderwijk, Veldhoven

Verleende omgevingsvergunning volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Zaaknummer, adres, omschrijving, datum verzending OV2014-0070, Oortlaan, Mullerlaan, herinrichting hoofdwegen Zonderwijk, 17 december 2014

De omgevingsvergunning ligt met ingang van maandag 29 december 2014 tot en met maandag 9 februari 2015 ter inzage na telefonische afspraak via de afdeling Omgevingszaken, tel. 14 040.

Daarnaast is het besluit met de ruimtelijke onderbouwing digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl naam: hoofdwezen Zonderwij.

Een belanghebbende, die door de beschikking rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen, kan binnen 6 weken nadat het besluit ter inzage is gelegd schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Een beroepschrift schorst de werking van een beschikking niet, tenzij bij wettelijk voorschrift anders is bepaald. Wel kan aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank tevens om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Voor informatie daarover kunt u bellen naar de afdeling Omgevingszaken, tel. 14 040 (algemeen). Hetzelfde geldt als u de beschikking en de bijbehorende stukken wilt inzien.

Veldhoven, 24 december 2014

Naar boven