Logo Waalwijk
Ontwerpbestemmingsplan Mozartlaan 17 te Waalwijk, Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Mozartlaan 17” met ingang van vrijdag 19 december 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plangebied is gesitueerd aan de zuidzijde van de Mozartlaan en betreft het perceel kadastraal bekend als gemeente Waalwijk WWK00 sectie E nummer 3214. Ter plaatse is op dit moment de PLUS supermarkt gevestigd.

De PLUS aan de Mozartlaan 17 wil verplaatsen naar de Reigerbosweg 2 te Waalwijk. Bij besluit van 16 april 2014 is medewerking verleend aan dit verzoek. Daarbij heeft de gemeente aangegeven dat voor de huidige locatie een bestemmingsplanherziening noodzakelijk is, om ervoor zorg te dragen dat daar geen supermarkt of andere detailhandel in dagelijkse goederen meer gevestigd kan worden. Met het verwijderen van deze gebruiksmogelijkheden zijn geen belangen van het rijk, provincie of regio in het geding noch is er strijdigheid met gemeentelijk beleid. Het bestemmingsplan is derhalve beperkt van omvang.

Het ontwerpbestemmingsplan “Mozartlaan 17” kan gedurende openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk), openingstijden: ma. t/m vr.: 8.30-17.00 uur en op di.- en do. avond: 18.00-20.00uur (tijdens avondopenstelling zijn inhoudelijk bij de het plan betrokken medewerkers niet aanwezig). Voor inzage buiten openingstijden kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling in Waalwijk (0416-683 871).

De digitale verbeelding van het plan kan worden bekeken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, met IDN: NL.IMRO.0867.bpWWMozartlaan17-on01 en is tevens te raadplegen langs elektronische weg als pdf via de gemeentelijke website www.waalwijk.nl onder ‘ruimtelijke plannen’. Bij verschillen tussen de digitale versie en de papieren versie van het bestemmingsplan, is de digitale versie bepalend.

Gedurende genoemde periode kan eenieder een zienswijze over dit ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Dat kan schriftelijk door de zienswijze binnen genoemde periode te zenden naar de raad van de gemeente Waalwijk, postbus 10150 5140 GB Waalwijk.

Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is eveneens mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente/Voorwaarden-waar-een-e-mailbericht-aan-de-gemeente-aan-moet-voldoen.html.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en/of een nadere toelichting op het plan kunt u contact opnemen met de heer S. Bosch via sbosch@waalwijk.nl of telefonisch via 0416- 683871.

Naar boven