Tijdelijke verkeersmaatregel tijdens muziekevenement Crazy Town
Logo Schijndel
14,050082
Burgemeester en wethouders van Schijndel
Overwegingen ten aanzien van het besluit
Gelet op,
Het organiseren van een muziekevenement in manege De Heikampen op zaterdag 24 januari 2015;
Het waarborgen van de veiligheid van de bezoekers;
Het waarborgen van de afwikkeling van het verkeer;
Het feit dat, overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepaling inzake het Wegverkeer (BABW) is overleg gepleegd met de heer W.C.A.M. van der Mast, Hoofdinspecteur van Politie, chef van het team Schijndel.
 
 
[om, door het plaatsen van verkeersborden van het type E02 (parkeerverbod) aan beide zijden van de weg De Heikampen, tussen de Molendijk-Noord en de Vijverweg een parkeerverbod in te stellen.
 
Genoemde maatregelen gelden vanaf 9:00 uur op woensdag 21 januari 2015 tot 17:00 uur op zondag 26 januari 2015 of zoveel langer als nodig of zoveel korter als nodig is om de verkeersveiligheid te waarborgen.
]
Schijndel 12 december 2014

Burgemeester en wethouders,

Namens deze,

J . Jans

het hoofd van de afdeling Weg- en Waterbouw

Mededelingen
Bezwaar- of beroepsclausule
Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen zes weken na de datum van verzending een bezwaarschrift indienen. Dit richt u aan burgemeester en wethouders van Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.
Hierin vermeldt u in ieder geval:
  • 1.
    uw naam;
  • 2.
    uw adres;
  • 3.
    een omschrijving van het besluit;
  • 4.
    de motivering van uw bezwaar;
  • 5.
    de datum;
  • 6.
    uw handtekening.
In spoedeisende gevallen kunt u gelijktijdig de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Hiervoor brengt de rechtbank u kosten in rekening.
U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
 
Naar boven