Logo Utrecht (Utr)
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Ibisdreef, Overvecht en het besluit hogere waarden (Wet geluidhinder), Utrecht (Utr)

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 14 februari 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Ibisdreef, Overvecht met bijbehorend besluit hogere waarden HW1073.

Plangebied en doelstelling

Het plangebied ligt in het noordoosten van Overvecht. Het wordt begrensd door de Ibisdreef, Bantoedreef en Nigerdreef.

Het doel van het bestemmingsplan is de realisatie van een multifunctionele accommodatie juridisch planologisch mogelijk te maken. De geplande accommodatie bestaat uit twee basisscholen, een gymzaal, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en mogelijk aanvullende maatschappelijke voorzieningen. Het plangebied ligt in het noordoosten van Overvecht. Het wordt begrensd door de Ibisdreef, Bantoedreef en Nigerdreef.

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan als vervat in GML-bestand NL.IMRO.BPIBISDREEFOVERVEC.ON01 bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart) ligt met ingang van 14 februari 2014 gedurende zes weken, dus tot en met 27 maart 2014 ter inzage.

Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar:

Het digitale bestemmingsplan via de landelijke website is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies. Op deze landelijke website zijn geen onderzoeksrapporten van het bestemmingsplan in te zien. Op de gemeentelijke website zijn de onderzoeksrapporten wel beschikbaar.

Een papieren versie van het bestemmingsplan ligt ter inzage bij:

Balie Bouwen Wonen en Ondernemen

Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht

Open van maandag tot en met vrijdag (zonder afspraak) van 9.00 tot 12.00 uur.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:

De Raad van de gemeente Utrecht

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, afdeling Juridische Zaken

T.a.v. T.L. Tijbosch

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

Onder vermelding van: 'Ontwerpbestemmingsplan Ibisdreef, Overvecht'

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 030- 2860281) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. De terinzagetermijn loopt tot en met 27 maart 2014.

U kunt een zienswijze niet via email of digitaal indienen.

Naar boven