Logo Venlo
Bekendmaking ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure project ‘Oude Turfstraat 52, Venlo’

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

  • Venlo, Oude Turfstraat 52, kadastraal bekend als Venlo sectie C, nummers 4796, voor het oprichten van een woning met garage en het aanleggen van een inrit/uitweg (625732)

Inzage

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 18 december 2014 tot en met woensdag 28 januari 2015 gedurende zes weken op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en donderdags van 08.00 tot 20.00 uur in de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo, voor eenieder ter inzage. De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt plaats in de Staatscourant en op de gemeentelijke website. De stukken kunnen op de gemeentelijke website als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor (bouw)-tekeningen.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerpomgevingsvergunning. Deze zienswijze(n) moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 077-359 6606.

Ontwerpbeschikking hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om hogere geluidsgrenswaarden vast te stellen voor het oprichten van een woning met garage en het aanleggen van een inrit/uitweg aan de Oude Turfstraat 52 in Venlo, als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder.

De ontwerpbeschikking hogere waarden ligt eveneens vanaf donderdag 18 december 2014 tot en met woensdag 28 januari 2015 ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. De ontwerpbeschikking kan op de gemeentelijke website als pdf-bestand worden gedownload. Ten aanzien van de ontwerpbeschikking om hogere grenswaarden vast te stellen kan een belanghebbende binnen de termijn van ter visie legging mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders. Het is niet mogelijk om per e-mail zienswijzen in te dienen. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u binnen genoemde termijn een afspraak maken

Naar boven