Logo Noordwijk
Verlenen omgevingsvergunning bouwen en strijdig gebruik voor het bouwen van 10 woningen en een parkeergarage Huis ter Duinstraat 54 te Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning voor de activiteiten bouw, strijdig gebruik met het bestemmingsplan alsmede het uitwegen hebben verleend voor de bouw van 10 woningen en een parkeergarage aan de Huis ter Duinstraat 54 te Noordwijk.

De definitieve vergunning wijkt af van het ontwerp, waar het nog ging om 11 woningen.

Nadere informatie over o.a. de ter inzage liggende stukken is te vinden op www.noordwijk.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder codering NL.IMRO.0575.OMGHuisterDuin.VA01

Burgemeester en wethouders van Noordwijk,

Bekendmaking anterieure overeenkomst percelen grond Huis Ter Duinstraat 54-64

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk maken bekend dat de gemeente Noordwijk een anterieure overeenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening (Wro) is aangegaan met de eigenaar van de percelen grond aan de Huis Ter Duinstraat 54-66.

De overeenkomst heeft betrekking op de bouw van 10 woningen aan de Huis Ter Duinstraat 54-66 te Noordwijk.

Ter voldoening aan artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) wordt er een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ter inzage gelegd. Deze beschrijving ligt vanaf 25 december 2014 voor een ieder gedurende 6 weken bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis ter inzage aan de Voorstraat 42 te Noordwijk.

Tegen de gesloten overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Noordwijk, 24 december 2014

Naar boven