Logo Zwolle
Verleende omgevingsvergunning voor oprichten onbemand tankstation voor personenverkeer zonder LPG op Rieteweg 16, Zwolle

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) besloten hebben de vergunning te verlenen:

  • Locatie: op het perceel Rieteweg 16A te Zwolle (aangevraagd als Rieteweg 16)

    Voor: het oprichten van een onbemand tankstation voor het personenverkeer zonder LPG, bestaande uit de activiteiten: het bouwen van een bouwwerk, op grond van artikel 2.1, lid 1 onder a, van de Wabo en het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, op grond van artikel 2.1, lid 1 onder c van de Wabo

    Kenmerk: D110415_0052

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking gewijzigd.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 december 2014 tot en met 28 januari 2015 ter inzage bij de afdeling Fysieke Leefomgeving, Lübeckplein 2. U kunt het besluit inzien na telefonische afspraak via telefoonnummer 14038 met de sectie Bouw- en Milieutoezicht.

Daarnaast is het besluit digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0193.POV14002-0003 De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.zwolle.nl/plans/NL.IMRO.0193.POV14002-/NL.IMRO.0193.POV14002-0003.

Tegen de beschikking kan binnen bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door een belanghebbende (artikel 8:1 Algemene wet bestuursrecht).

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingebracht, geen bezwaar heeft gemaakt of geen administratief beroep heeft ingesteld, kan geen beroep instellen bij de administratieve rechter. Dit is echter niet van toepassing op de gewijzigde onderdelen in het besluit, in dit geval de aanvulling van de Ruimtelijke Onderbouwing bij het besluit. Tegen deze wijziging is ook beroep door belanghebbenden mogelijk die geen zienswijze tegen de ontwerpbeschikking hebben ingediend.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift richt u aan de sector bestuursrecht van de rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website

Naar boven