Logo Hoorn
Ontwerpbestemmingsplan Tweeboomlaan 89, Hoorn

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Tweeboomlaan 89 (NL.IMRO.0405.BPTweeboomlaan89-on01) en de daarbij behorende stukken ter inzage liggen.

Het plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan betreft het perceel Tweeboomlaan 89. De begrenzing van het plangebied wordt gevormd door de Tweeboomlaan, de Hogerbeetsstraat, de Sint Matthijsstraat en de Pater Bleijsstraat.

Het bestemmingsplan Tweeboomlaan 89

In het bestemmingsplan Tweeboomlaan 89 wordt het planologisch mogelijk gemaakt woningbouw te realiseren op de locatie van het voormalige wijkcentrum De Schoor. De woningbouw zal bestaan uit een zestal woningen met een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter. Per woning zullen er twee parkeerplaatsen op eigen erf worden gerealiseerd.

Ter inzageligging van het bestemmingsplan

Het ontwerp van het bestemmingsplan Tweeboomlaan 89 met de daarbij behorende stukken liggen van 18 februari tot en met 31 maart 2014 voor een ieder ter inzage. Dit vindt plaats in het stadhuis van Hoorn, Nieuwe Steen 1. Tevens is het ontwerp in te zien op de website van de gemeente (www.hoorn.nl ) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Gedurende de periode van ter inzage ligging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen. Dat kan op de volgende wijze:

  • schriftelijk aan de gemeenteraad van Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn;

  • per e-mail via gemeente@hoorn.nl;

  • mondeling, na afspraak met de betreffende ambtenaar van de afdeling Stadsontwikkeling, tel. (0229) 252200.

Hoorn, 17 februari 2014

Naar boven