Logo Venray
Voorontwerp bestemmingsplan Klooster Paschalis Oostrum, Venray

Burgemeester en Wethouders van Venray hebben ingestemd met het voorontwerp-bestemmingsplan:

Het plan heeft betrekking op de realisatie van huisvestiging van buitenlandse werknemers in het voormalige klooster Paschalis aan de Wanssumseweg 12 in Oostrum. In het kloostergebouw zullen 200 mensen gehuisvest worden en daarnaast zullen er units geplaatst worden voor de huisvesting van 100 mensen.

U kunt de desbetreffende stukken van 19 december 2014 tot en met 29 januari 2015 (zes weken) inzien.

Binnen de genoemde termijn zijn het voorontwerp bestemmingsplan en de hier bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum gemeentehuis van Venray. Gemeente Venray werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

Tijdens deze termijn kunt u een gemotiveerde schriftelijke inspraakreactie indienen bij burgemeester en Wethouders, Postbus 500, 5800 AM Venray. Op verzoek kunt u ook een mondelinge inspraakreactie indienen, waarbij u de gelegenheid krijgt over het plan van gedachten te wisselen. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken via de afdeling Publieksdiensten. U wordt dan daartoe uitgenodigd voor een gesprek. Van de mondelinge inspraakreactie wordt een verslag gemaakt.

Daarnaast zijn de stukken beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl > Actueel > Stukken ter inzage. Hier vindt u de directe links naar de bestanden. Tevens kunt u de voorontwerp bestemmingsplannen raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op het gemeentehuis (digitaal en op papier).

Venray, d.d. 9 december 2014

Naar boven