Logo Nijkerk
Ontwerpomgevingsvergunning bed & breakfast Bremerseweg 1, Nijkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.10 lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning voor realisatie van een bed & breakfast-appartement in een bijgebouw op perceel Bremerseweg 1 te Nijkerk met bijbehorende stukken ter inzage komt te liggen.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 december 2014 gedurende zes weken ter inzage.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn digitaal te raadplegen via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.OV0060-0001 en via www.nijkerk.eu (Ruimtelijke plannen raadplegen).

De stukken zijn ook in te zien in de Publiekswinkel van het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033.

Gedurende de periode dat de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt kan een ieder over dit plan naar keuze digitaal (wat de voorkeur heeft) schriftelijk of mondeling een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een digitaal formulier onder de publicatie van de ontwerp omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen dient men te richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondeling zienswijzen in te brengen kan tijdens werkdagen contact opnemen met de afdeling Maatschappelijke & Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 033.

Naar boven