Vergunning verleend Advance Uranium Asset Management Ltd. (Verenigd Koninkrijk), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

25 november 2014

2014/0722-4

MEDEDELING

De Minister van Economische Zaken deelt mee dat op 25 november 2014 op grond van artikel 15, onder a, van de Kernenergiewet vergunning is verleend aan Advance Uranium Asset Management Ltd. (Verenigd Koninkrijk) voor het binnen Nederlands grondgebied (doen) brengen over de weg, het vervoeren over Nederlands grondgebied, het overladen en het buiten Nederlands grondgebied (doen) brengen over de binnenwateren en over zee van splijtstoffen in de vorm van verrijkt uraniumhexafluoride, afkomstig van Urenco Gronau te Duitsland, ANP Lingen te Duitsland en Urenco Almelo, bestemd voor Advance Uranium Asset Management Ltd. te Verenigd Koninkrijk, Springfields Fuels Ltd. te Verenigd Koninkrijk, Urenco Capenhurst Ltd. te Verenigd Koninkrijk.

Dit besluit is op 25 november 2014 verzonden aan Advance Uranium Asset Management Ltd.

De vergunning is geldig tot 30 september 2015.

De vergunning treedt terstond in werking.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit kunnen gedurende zes weken bezwaar aantekenen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, afdeling Juridische Zaken, Postbus 93144, 2509 AC Den Haag, onder vermelding van “bezwaar” op de envelop en op het bezwaarschrift. De termijn van zes weken gaat in op de dag ná de dag van verzending van de vergunning.

Nadere informatie

Voor vragen over de verleende vervoersvergunning kunt u contact opnemen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Team Stralingsbescherming, op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur (telefoon 088‑6025549) of per e-mail via stralingsbescherming@rvo.nl.

Naar boven