Logo Vught
Ontwerpbestemmingsplan ‘St.-Michielsgestelseweg ong’, Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘St.-Michielsgestelseweg ong’ ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Vught, sectie C, nummer 2247 (gedeeltelijk). Middels dit bestemmingsplan wordt de bouw van twee Ruimte voor Ruimtewoningen mogelijk gemaakt. Daarnaast is in het bestemmingsplan een landschappelijke inpassing opgenomen voor de inrichting van het terrein.

Het ontwerp van het bestemmingsplan met bijlagen ligt van donderdag 18 december 2014 tot en met woensdag 28 januari 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer NL.IMRO.0865.bgBPMichielsgweg-ON01) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan wordt gericht aan de gemeenteraad van Vught. Het postadres is: Postbus 10100, 5260 GA Vught. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling, mevrouw C. van den Wildenberg, (073) 6580 162.

Naar boven