Logo Geldermalsen
Besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Laan van Leeuwenstein 2, Geldermalsen

Burgemeester en wethouders van Geldermalsen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning verlenen voor het plaatsen van tijdelijke noodlokalen voor de duur van maximaal 4 jaar aan de Laan van Leeuwenstein 2 te Geldermalsen bestaande uit de activiteiten:

  • Bouwen (artikel 2.1 lid 1.a. Wabo)

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (art. 2.1. lid 1c Wabo)

Locatie: Gelegen aan de Laan van Leeuwenstein 2 te Geldermalsen. Kadastraal bekend gemeente Geldermalsen, sectie H, nr 2284.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken hebben met ingang van 10 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage gelegen in het gemeentehuis Geldermalsen.

Gedurende de ter inzage legging van het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken. Deze termijn begint op de dag na de bekendmaking van het besluit. Als uw beroepschrift te laat binnen komt, wordt het niet in behandeling genomen.

In uw beroepschrift moet u in ieder geval vermelden:

  • uw naam en adres;

  • de datum waarop u het beroepschrift schrijft;

  • de omschrijving van de beslissing op uw bezwaarschrift, met zo mogelijk een kopie van de beslissing;

  • de reden waarom u beroep instelt;

  • uw handtekening. U moet het beroepschrift ondertekenen.

In plaats van per brief kunt ook door het invullen van een webformulier beroep instellen bij de rechtbank Gelderland. Het webformulier vindt u op de site rechtspraak.nl.

Voorlopige voorziening

Tijdens de beroepsprocedure geldt de genomen beslissing. Het kan zijn dat deze beslissing intussen onherstelbare gevolgen voor u heeft. Meestal kunt u dan tegelijk met uw beroepschrift of tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dit betekent dat een speciale regeling kan worden getroffen voor de periode dat uw beroepschrift nog in behandeling is. Een voorlopige voorziening moet u vragen aan het rechterlijk college waar u in beroep gaat of bent gegaan.

Griffierecht

Als u beroep instelt of een voorlopige voorziening vraagt, moet u griffierecht betalen. Voor informatie over de actuele tarieven voor griffierecht kunt u de website rechtspraak.nl raadplegen of de rechtbank Gelderland bellen.

18 december 2014

Naar boven