Logo Aalburg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kavel Bedrijvenlint Veensesteeg’ te Veen, Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 6 februari 2014 tot en met woensdag 19 maart 2014 het volgende ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan biedt planologisch de mogelijkheid tot een ontwikkeling van circa 13.780 vierkante meter bedrijvigheid binnen een gebied van circa 15.500 vierkante meter groot en een functiewijziging van “Recreatiedoeleinden naar “Horeca” ter grootte van circa 10.000 vierkante meter.

De ter plaatse vigerende bestemmingsplannen zijn bestemmingsplan “Bedrijvenlint Veensesteeg 2000”, bestemmingsplan “Bedrijventerrein Veensesteeg Noord” en bestemmingsplan “Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen”. Om de beoogde ontwikkeling mogelijk te maken is een gedeeltelijke herziening van voorgenoemde bestemmingsplannen noodzakelijk.

Binnen de genoemde termijn kan tijdens de openingstijden (dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur) van het Aalburgloket kennis worden genomen van het ontwerpbestemmingsplan bij de balie “Bouwen en Milieu”. U vindt het Aalburgloket aan de Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Gedurende deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen. Het ontwerpbestemmingsplan “Kavel Bedrijvenlint Veensesteeg” te Veen is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (via de volgende link: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0738.BP6014-ON01), het plan kan tevens geraadpleegd worden middels de gemeentelijke website www.aalburg.nl .

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester wethouders van de gemeente Aalburg en kunnen worden ingezonden via Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Kavel Bedrijvenlint Veensesteeg” te Veen”. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698700.

Wijk en Aalburg, 5 februari 2014

Naar boven