Logo Stein
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Meers’, Stein

Burgemeester en Wethouders van Stein maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Kern Meers” gedurende zes weken voor een ieder ter inzage zal worden gelegd.

Periode van ter inzage legging

Het ontwerp bestemmingsplan “Kern Meers” ligt met ingang van donderdag 18 december 2014 tot en met woensdag 28 januari 2015, voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken, Stadhouderslaan 200 te Stein. In het gemeentehuis ligt een papieren exemplaar van het ontwerp bestemmingsplan ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daar zoeken op de naam van het plan (Kern Meers) of op het identificatienummer van het plan: NL.IMRO.0971.BPKernMeers-0002. Indien u niet beschikt over een computer, kunt u het bestemmingsplan op het gemeentehuis ook digitaal raadplegen.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging is het voor een ieder mogelijk om zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan in te brengen ter attentie van de gemeenteraad. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan: de gemeenteraad van Stein, postbus 15, 6170 AA, Stein. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht, na het maken van een afspraak (tel: 046-4359386 of 046-4359346).

Degenen die hun zienswijze tijdig kenbaar hebben gemaakt worden door de gemeenteraad in de gelegenheid gesteld tot het geven van een nadere mondelinge toelichting in de reguliere vergadering van de commissie Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening. Als u hiervan gebruik wenst te maken, dient u dit te melden in de zienswijze.

Inloopavond

Op donderdag 8 januari 2015 zal tussen 18:30 en 20:30 uur een inloopavond worden gehouden in de fanfarezaal, Koevaart 17 te Meers. U kunt dan het plan komen bekijken en vragen stellen aan de aanwezige ambtenaren.

Contact

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Förster, op tel. nr. 046-4359386 (aanwezig op dinsdag en donderdag), of de heer B. Robberts, op tel. nr. 046-4359346.

Stein, 17 december 2015

M. F.H. Leurs-Mordang Burgemeester

J. Beverloo Secretaris

Naar boven