Logo Achtkarspelen
Vaststelling bestemmingsplan 'Harkema – De Bosk 15' en verlening omgevingsvergunning, Achtkarspelen

Inleiding

Het bestemmingsplan 'Harkema – De Bosk 15' geeft een planologische regeling voor de uitbreiding van het pluimveevangbedrijf. Gelijktijdig wordt hiervoor de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen verleend.

Vaststelling

Op 11 december 2014 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan vastgesteld.

Dit besluit is gecoördineerd voorbereid met de omgevingsvergunning die door het college verleend is.

Ter inzage

Vanaf woensdag 17 december 2014 tot en met 27 januari 2015 liggen het vastgestelde bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen ter inzage.

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning kunt u inzien:

Beroep

Tot en met 27 januari 2015 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellen van het bestemmingsplan en de verlening van de omgevingsvergunning door een belanghebbende die gegronde redenen heeft waardoor hij geen zienswijze heeft ingediend. U kunt uw brief sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt ook om een schorsing vragen. Dit kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning worden definitief op de dag na afloop van de beroepstermijn, behalve als een verzoek om schorsing wordt ingediend. De besluiten worden dan pas definitief nadat de Raad van State een beslissing heeft genomen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. Freja van de Lugt of Rik Schoonhoven van de afdeling Ruimte en Beheer, via het algemene nummer 14 0511.

Naar boven