Verkeersbesluit opheffing gehandicaptenparkeerplaats Pompstraat 39.
Logo Schijndel
Burgemeester en wethouders;
Overwegende dat:
  • De gebruiker van de gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats op kenteken wonende op het adres Pompstraat 39 niet meer in het bezit is van een auto;
  • De gebruiker van deze gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats niet meer in het bezit is van een gehandicaptenparkeerkaart;
  • Het bezit van een auto en een gehandicaptenparkeerkaart voorwaarden zijn om voor een gehandicaptenparkeerplaats in aanmerking te komen;
  • De toewijzing van de gehandicaptenparkeerplaats voor betrokkene daarom moet worden ingetrokken;
  • Overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW) overleg is gepleegd met de korpschef van het regionale politiekorps.
b e s l u i t e n :
door het verwijderen van het verkeersbord model E06 van bijlage I van het RVV 1990 en markeringen de genoemde gehandicaptenparkeerplaats gelegen voor de woning van betrokkene, Pompstraat 39, toegewezen bij ons besluit van 17 augustus 2010, registratienummer 10.024406, op te heffen.
Geldigheid verkeersmaatregel
Dit verkeersbesluit heeft betrekking op het gebruik van de parkeerruimte. Daarom is het een besluit als beschreven in artikel 15, lid 2 van de Wegenverkeerswet 1994. Besluiten van deze aard treden normaliter zes weken na bekendmaking in werking. Om de parkeerruimte direct weer beschikbaar te stellen voor algemeen gebruik zijn de verkeersborden en markeringen inmiddels verwijderd.
Bezwaar
Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen zes weken na de datum van bekendmaking een bezwaarschrift indienen. Dit richt u aan burgemeester en wethouders van Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.
Hierin vermeldt u in ieder geval:
uw naam;
uw adres;
een omschrijving van het besluit;
de motivering van uw bezwaar;
de datum;
uw handtekening.
In spoedeisende gevallen kunt u gelijktijdig de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Hiervoor brengt de rechtbank u kosten in rekening.
U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Schijndel, 10 december 2014
Namens burgemeester en wethouders,
het hoofd van de afdeling Weg- en Waterbouw,
ing. J. Jans
 
 
Reg.nr.: 14.049675
Naar boven