Logo Goes
Ontwerpomgevingsvergunning aanleg fietspad Goes- Kattendijke (Kattendijksedijk), Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 2.12 en paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning fietspad Goes- Kattendijke (Kattendijksedijk) met ingang van 18 december 2014 zes weken ter inzage ligt bij de receptie van het stadskantoor. De ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.OVLG12-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

De ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op de aanleg van een fietspad tussen Goes en Kattendijke ter hoogte van de Kattendijksedijk en daarmee samenhangende activiteiten als het uitvoeren van (grond)werkzaamheden en het plaatsen van een hekwerk.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze, binnen de genoemde periode, is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met mw. drs. M.L. van Mackelenbergh op het telefoonnummer 0113- 249 854 of via m.van.mackelenbergh@goes.nl.

Naar boven