Logo Zevenaar
Ontwerpexploitatieplan ‘7Poort, eerste herziening’, Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van afdeling 6.4 van de Wet ruimtelijke ordening het exploitatieplan ‘7Poort, eerste herziening’ als ontwerp ter inzage leggen. Het exploitatieplan behoort bij het bestemmingsplan ‘7Poort’ dat voorziet in een globaal bestemmingsplan met meer flexibiliteit. Het plangebied is gelegen aan de oostzijde van Zevenaar en wordt aan twee zijden globaal begrensd door de spoorlijn Arnhem-Winterswijk en de A12. Aan de oostzijde grenst het plangebied aan het agrarisch buitengebied en aan de zuidzijde door de Landeweer.

Inzage

Het ontwerp exploitatieplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt gedurende zes weken van 19 december 2014 tot 30 januari 2015 ter inzage bij het loket Vergunningen van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Het exploitatieplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met NL.IMRO.0299.EX55HERZIENING1-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft), digitaal of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw B. van der Meer-Harmsen, tel (0316) 595 384.

Naar boven