Logo Werkendam
Ontwerpbestemmingsplan ‘Beatrixhaven, Biesboschhaven en Steurgat: reparatieherziening’, Werkendam

Ontwerpbestemmingsplan Beatrixhaven, Biesboschhaven en Steurgat

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 7 februari 2014 gedurende zes weken, tot vrijdag 21 maart 2014 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Beatrixhaven, Biesboschhaven en Steurgat.

Het bestemmingsplan voorziet in de volgende reparaties:

  • artikel 5.2.4: het gezamenlijk oppervlak aan bijbehorende bouwwerken mag niet meer bedragen dan 10% van het oppervlak van het bouwperceel met een maximum van 150 m3: dit moet zijn 150 m2;

  • artikel 6.2.1 onder c: het minimale bebouwingspercentage per bouwperceel mag niet meer bedragen dan 50%: dit moet zijn minder.

  • veiligheidszone – bevi: een aantal zones zijn abusievelijk verkeerd overgenomen op de verbeelding.

  • de zone met archeologische verwachtingswaarden is gewijzigd;

  • twee bedrijfswoningen waarvoor in het verleden een bouwvergunning is verleend, zijn thans ook op de verbeelding als zodanig aangeduid (Biesboschhaven Zuid 5a en Beatrixhaven 3).

U kunt de stukken inzien bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam of via www.werkendam.nl .

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad, postbus 16, 4250 DA Werkendam.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met mw. M. Harberink, bereikbaar via 0183-507342 of per e-mail marian.harberink@werkendam.nl.

Werkendam, 6 februari 2014

Naar boven